Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!

Vi vet att gymnasievalet kan kännas svårt. Därför har vi samlat information om oss och vad som händer på vår skola här. Vi hoppas att du kan få svar på många av dina frågor, men du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta något mer!

——— Sidans innehåll ———

Våra programElevintervjuer ▪ 3D-tur i skolanVanliga frågorMöt oss på InstagramVår katalogSnacka med SYV

Håll dig uppdaterad

Vill du hålla koll på vad som händer hos oss och få information om skolan? Lämna då en intresseanmälan nedan! Om du undrar något är det bara att höra av dig till oss på nacka@dbgy.se

Vänliga hälsningar,
Maria Glifberg, rektor


Få mer information om oss

Öppet hus


Under hösten planerar vi att ha öppet hus som vanligt - äntligen kan vi träffa alla er intresserade elever igen! På vår öppet hus-sida hittar du alltid aktuell information.
Vi ses!

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för att få information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Elev för en dag


Vill du besöka oss en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever, lära känna skolan och programmet du är intresserad av!

Våra program

Pierre läser till stylist

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”

Emelie läser Försäljning & Service

”Jag känner verkligen att jag har valt rätt.”

Ta en rundtur i våra lokaler

Du hittar oss i Nacka Strand, på Cylindervägen 4. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vanliga frågor om oss

På den här sidan har vi samlat vanliga frågor som vi brukar få från blivande elever, som om man får matkort och vilken dator man får låna.

Följ oss på Instagram

Vill du få en inblick i hur det är att gå på DBGY Nacka? Då tycker vi att du ska gå in på vår Instagram där vi lägger upp mycket bilder och filmer. Allt från hur vi firade Halloween till vår rektor Maria som avslöjar hemligheter.


Ladda ner vår katalog

Vill du bläddra i årets katalog? Då kan du ladda ner den här! Där kan du läsa mer om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: nacka@dbgy.se.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.