Digitalt öppet hus 19/1


Träffa oss digitalt

Vi ser fram att träffa dig på våra öppna hus på ett tryggt vis, men vi har även den här sidan där vi berättar allt om skolan digitalt. Här har vi samlat all information om oss och vad som händer på skolan. Den 19 januari kl. 17 har vi digitalt öppet hus. Vi sänder live från vår Facebook-sida, och du kan även chatta med oss här på hemsidan. Läs mer nedan.

 

Undrar du något?

Du kan såklart alltid höra av dig till oss på nacka@dbgy.se.

 

Gör en intresseanmälan!

Vill du veta mer om oss? Gör en intresseanmälan på knappen nedan, så får du mer information om oss och får ett mejl när vi tar emot besökare på öppet hus igen.

Vänliga hälsningar,
Maria Glifberg, rektor

Livesändning och chatt 19/1

Livesändning på Facebook
Den 19 januari kl. 17 sänder vi live från vår Facebook-sida. Där kan du ställa dina frågor, och få en inblick i hur det är att gå på vår skola. Missa inte det! Vill du få en påminnelse när livesändningen börjar? Gör en intresseanmälan, så hör vi av oss.

Chatt på hemsidan
Samma dag, den 19 januari, kan du också chatta med oss här på hemsidan. Chatten kommer att ligga längst ner i högra hörnet, så missa inte att komma in här och ställa alla dina frågor till oss.

Tid för chatt: 17.00 – 19.00.

Allt om DBGY Nacka på 5 minuter

Kolla in vårt förinspelade öppet hus, där våra elever och lärare berättar hur det är att gå på just vår skola.

Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: nacka@dbgy.se.

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. Tyvärr tar vi inte emot elever i november. Anmäl dig nedan öppet hus längre fram!

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Följ oss på Instagram

Vill du få en inblick i hur det är att gå på DBGY Nacka? Då rekommenderar vi att du går in på Instagram där vi lägger upp mycket bilder och filmer. Allt från hur vi firade Halloween till vår rektor Maria som avslöjar hemligheter.


Vanliga frågor om oss

På den här sidan har vi samlat vanliga frågor som vi brukar få från blivande elever, som om man får matkort och vilken dator man får låna.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Pierre läser till stylist

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”