Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas extra svårt när du inte kunnat besöka oss, men förhoppningsvis får du svar på dina frågor här, där vi samlat allt om oss och vad som händer på skolan.
 

——— Sidans innehåll ———

Elevintervju ▪ Tidigare livesändning ▪ Om våra programMöt oss på InstagramVanliga frågorVår katalogSnacka med SYV


 

 

Få svar på dina frågor

Vill du snabbt och smidigt få svar på något du undrar över, kan du gå in och chatta med rektor i Messenger på vår Facebooksida. Vi erbjuder också intresserade elever en personlig visning hos oss. Läs mer och boka nedan!
 

Vänliga hälsningar,
Maria Glifberg, rektor


Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. Tyvärr tar vi inte emot elever i november. Anmäl dig nedan öppet hus längre fram!

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Boka personlig visning


Vill du se hur skolan ser ut? Just nu erbjuder vi personliga visningar! Du får en rundtur hos oss, se våra lokaler och kan passa på att ställa frågor om allt du undrar över. Läs mer nedan!

Pierre läser till stylist

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”

Missade du vår livesändning?

Ingen fara, du kan se den här:

Har du frågor kan du alltid kontakta oss.


Våra program

Följ oss på Instagram

Vill du få en inblick i hur det är att gå på DBGY Nacka? Då rekommenderar vi att du går in på Instagram där vi lägger upp mycket bilder och filmer. Allt från hur vi firade Halloween till vår rektor Maria som avslöjar hemligheter.


Vanliga frågor om oss

På den här sidan har vi samlat vanliga frågor som vi brukar få från blivande elever, som om man får matkort och vilken dator man får låna.

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: nacka@dbgy.se.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.