Digitalt öppet hus

 

Vi på Drottning Blankas Gymnasieskola värnar extra mycket om det mänskliga mötet, och eftersom vi inte kan ha öppet hus och träffa er på plats i skolan just nu vill vi gärna göra det digitalt istället.

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, du kan dessutom kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 6 maj.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på nacka@dbgy.se.

 

Se vår live-stream här!

Den 6 maj hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.
/Maria Glifberg, rektor DBGY Nacka

Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på nacka@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


DBGY-elever berättar

Här kan du läsa intervjuer med elever på våra befintliga DBGY-skolor för att få en bättre inblick i hur det är att vara elev hos oss!

5 april 2020

"Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!"

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”, säger Pierre som läser första året på Hantverksprogrammet...

Läs mer

4 april 2020

Hur är det att plugga ett yrkesförberedande program?

”Utbildningen handlar inte bara om att sitta i en bänk och läsa – vi får även vara ute i butiker...

Läs mer

4 april 2020

Vad händer efter stylistprogrammet?

Vad kan man göra efter stylistprogrammet? Det vet Felicia Rosenlöf, som har utbildat sig till stylist på Drottning Blankas Gymnasieskola....

Läs mer