Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas extra svårt när du inte kunnat besöka oss, men förhoppningsvis får du svar på dina frågor här, där vi samlat allt om oss och vad som händer på skolan.
 

——— Sidans innehåll ———

3D-tur i skolanElevintervju ▪ Om våra programMöt oss på InstagramVanliga frågorVår katalogSnacka med SYV


 

 

Håll dig uppdaterad

Lämna en intresseanmälan på knappen nedan, så håller vi dig uppdaterad om när vi t.ex. har öppet hus och annat som händer här hos oss!
 

Vänliga hälsningar,
Maria Glifberg, rektor


Få mer information om oss

Öppet hus


Vår förhoppning är att vi under hösten kommer att kunna ha Öppet hus som vanligt igen, och äntligen få träffa alla er intresserade elever! På vår Öppet Hus-sida hittar du all aktuell information. Vi ses!

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss i Nacka Strand, på Cylindervägen 4. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Pierre läser till stylist

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”

Våra program

Följ oss på Instagram

Vill du få en inblick i hur det är att gå på DBGY Nacka? Då rekommenderar vi att du går in på Instagram där vi lägger upp mycket bilder och filmer. Allt från hur vi firade Halloween till vår rektor Maria som avslöjar hemligheter.


Vanliga frågor om oss

På den här sidan har vi samlat vanliga frågor som vi brukar få från blivande elever, som om man får matkort och vilken dator man får låna.

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: nacka@dbgy.se.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.