Föräldramöte 3 september kl 17.30 Via google meet

På grund av situationen med Covid-19 och som en av våra åtgärder för att minska smittspridningen i samhället kommer vårt föräldramöte att vara digital. De första 30 minuterna möter du rektor Maria Glifsberg där hon presenterar skolan och elevhälsan. Efter hennes information går ni vidare till respektive klassmentor.

Förbered er genom att läsa den information som finns på skolan webbsida för elever och vårdnadshavare. Där hittar ni också länkar till mötet.

Ansluta till Google Meet

För att ansluta till Google Meet klickar du på länken ovan. För att videomötet ska fungera optimalt rekommenderar vi att ni använder Googles webbläsare Google Chrome. Om det står att inloggning krävs för att ansluta till mötet krävs ett Google konto. Det enklaste är att använda den dator som eleverna fått som redan är inloggad på ett konto. Om det fortfarande inte går att ansluta till Google Meet:
-Testa att starta om enheten.
-Säkerställ att ni är inloggad på ett Google-konto genom att gå till Google.se.

Om det står logga in längst uppe till höger är ni inte inloggade. Klicka då på Logga in för att logga in till Googles tjänster. Besök därefter länken via hemsidan på nytt för att ansluta. När du tryckt på ”Gå med nu” ansluter du till mötet. Det finns tre ikoner längst ner i det aktiva mötet. Den ena ser ut som en mikrofon och används för att inaktivera mikrofonen, den andra ser ut som en videokamera och används för att inaktivera kameran. Efter informationen kan du ställa frågor i chatten eller gör din röst hörd via mikrofonen.