Skolstart 2021

Varmt välkommen till oss! Vi längtar efter att träffa er, båda våra nya och gamla elever. Här hittar du information om skolstarten höstterminen 2021.

 

Upprop höstterminen 2021

Årskurs 1: 18 augusti 9.30-12.00
Plats: Cylindervägen 4, våning 4

I sommar får ni ett brev hemskickat, där det finns ett datoravtal, kontaktuppgifter samt en hälsdeklaration. Kom ihåg att fylla i och ta med dessa papper första dagen. Du lämnar in dem till din mentor.
 

Din första tid på Drottning Blanka

När ni kommer till skolan så kommer ni få veta vilken klass ni kommer gå i samt var ni ska vara. Vi kommer även att servera er lunch och i samband med första dagen så får ni även schema och tider för torsdagen 19/8 och fredagen 20/8. Först på måndagen den 23 augusti så börjar vi ordinarie schema.

Under ditt första år kommer du att få en fadder. Detta är en av de elever som redan gått på skolan under ett år. På första dagen, förutom att träffa klasskamrater så kommer du även träffa samtlig personal, få busskort och blipp för att komma in på skolan och sedan kommer du även få dator och inlogg till datorn. Din fadder kommer sedan att visa dig hur våra plattformar fungerar.
 

Varmt välkommen till oss på DBGY Nacka!

Vi hoppas du kommer få en fin start på din gymnasietid och vårt mål under hela din tid hos oss kommer att vara att du ska få möjighet att uppnå din fulla potetial, det är viktigt för oss att det kommer gå bra för dig!

Undrar du något är du varmt välkommen att mejla eller ringa mig på maria.glifberg@dbgy.se, 0761015493.

Vänliga hälsningar,
Maria Glifberg Forsberg, rektor