Digitalt öppet hus


Träffa oss digitalt

På den här sidan berättar vi allt om skolan digitalt. Här har vi samlat all information om oss och vad som händer på skolan.

 

Undrar du något?
Vi finns självklart här om du har frågor kring ditt gymnasieval eller hur det är att gå på skolan. Du kan såklart alltid höra av dig till oss på norrkoping@dbgy.se.

 

Gör en intresseanmälan!
Om du vill veta mer om oss eller snabbt vill få information om när du kan besöka oss på öppet hus igen kan du göra en intresseanmälan på knappen nedan.

Vänliga hälsningar,
Rebecca Nilsson, rektor.

 

Intresseanmälan

Allt om DBGY Norrköping på ett par minuter!

Våra elever och lärare berättar om vår skola och hur det är att gå hos oss.

Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: norrkoping@dbgy.se.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Norrköping, på Norra Grytsgatan 3. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Du får en egen mentor

På Drottning Blankas Gymnasieskola i Norrköping har vi heltidsmentorer. Det innebär att alla våra elever får en egen mentor som hjälper dig att uppnå dina mål, säkerställer att du ligger i fas och ser till att du får den hjälp du behöver. Din mentor är din viktigaste kontaktperson under din första tid hos oss, en bra trygghet som våra elever uppskattar.

Få mer information om oss

Öppet hus


Våra öppna hus i november är tyvärr inställda. Anmäl dig nedan så får du information när vi har öppet hus igen.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Fredrik läser vård- och omsorgsprogrammet

”Vi hjälper varandra, tar hand om varandra och kan prata med varandra om allt.”

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.