Digitalt öppet hus

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, du kan ta en 3D-tur i våra lokaler och dessutom kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 29 april.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på orebro@dbgy.se.

 

Se vår live-stream här!

Den 29 april hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.
/Nicolas Sandoval, rektor DBGY Örebro

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss på Västra Bangatan 21 i Örebro. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på orebro@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


DBGY-elever berättar

4 augusti 2020

Skolstart HT-20 DBGY Örebro

ÅK 1 Måndag 17 augusti kl.09:00. Personal tar emot i entrén och visar till rätt klassrum. Åk 2 Måndag 17...

Läs mer

11 juni 2020

Lediga platser

För dig som ska börja gymnasiet i Örebro till hösten 2020 har vi fortfarande ett par platser kvar på några...

Läs mer

8 maj 2020

Skollunch vid distansundervisning

Nu är det möjligt för elever på DBGY Örebro att hämta portionsförpackade skolluncher under den period som skolan bedriver fjärr-...

Läs mer