Digitalt öppet hus

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, du kan ta en 3D-tur i våra lokaler och dessutom kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 29 april.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på orebro@dbgy.se.

 

Se vår live-stream här!

Den 29 april hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.
/Nicolas Sandoval, rektor DBGY Örebro

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss på Västra Bangatan 21 i Örebro. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på orebro@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


DBGY-elever berättar

5 oktober 2020

"Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!"

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”, säger Pierre som läser första året på Hantverksprogrammet...

Läs mer

4 oktober 2020

Sara pluggar Samhällsvetenskap på DBGY

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska tänka kring gymnasievalet. Därför kan det vara skönt att läsa...

Läs mer

10 september 2020

Digitalt föräldramöte åk1

Datum: 15 septemberTid: 17:00 – 18:00Plats: https://meet.google.com/oni-dika-zzq Hej! Under normala omständigheter hade vi sett fram emot att välkomna er vårdnadshavare...

Läs mer