Digitalt öppet hus

 

Vi på Drottning Blankas Gymnasieskola värnar extra mycket om det mänskliga mötet, och eftersom vi inte kan ha öppet hus och träffa er på plats i skolan just nu vill vi gärna göra det digitalt istället.

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, du kan ta en 3D-tur i våra lokaler och dessutom kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 29 april.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på orebro@dbgy.se.

 

Se vår live-stream här!

Den 29 april hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.
/Nicolas Sandoval, rektor DBGY Örebro

Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på orebro@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


DBGY-elever berättar

8 maj 2020

Skollunch vid distansundervisning

Nu är det möjligt för elever på DBGY Örebro att hämta portionsförpackade skolluncher under den period som skolan bedriver fjärr-...

Läs mer

6 april 2020

"Jag känner att jag har hamnat rätt."

Hanna läser Barn- och fritidsprogrammet med inriktning träning och ledarskap på Drottning Blankas Gymnasieskola. Nedan berättar Hanna om sin utbildning...

Läs mer

6 april 2020

Säg hej till DBGY-eleven Ida!

”Jag ville vara säker på att jag gjorde rätt val och när jag satte mig i klassrummet första dagen så...

Läs mer