Drottning Blankas Gymnasieskola


Skövde


Det är viktigt för oss att det går bra för dig!

Skolan ligger centralt placerad i Skövde med endast två minuters gångväg från resecentrum. Vi lägger stor vikt vid samverkan mellan skola och näringsliv för att du ska vara väl förberedd för yrkeslivet eller fortsatta studier efter gymnasiet.

Vi värnar om relationer och är övertygade om att engagemang är nyckeln till en bättre värld. Det personliga engagemanget vi har kring din framgång och ditt välmående är viktigast och det visar vi bland annat genom vår unika utbildning i resiliens.
 

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig

Vi satsar på Vård och omsorg!

Visste du att Drottning Blankas gymnasieskolor utbildar flest inom Vård- och omsorgsprogrammet i hela Sverige? Läs mer om hur vi satsar på Vård och omsorg!


Våra program 2023

Det här får du som elev!

Drottning Blanka består av omkring 30 skolor över hela Sverige och vi jobbar alla efter devisen det är viktigt för oss att det går bra för dig. Men vad innebär det egentligen för dig som elev?

Nyheter

28 mars 2023

UF-mässan

Snart är det dags för UF-mässa! Ta chansen att träffa Skaraborgs framtida företagare och entreprenörer. Givetvis finns våra UF-företag på...

Läs mer
Elev och lärare på vård- och omsorgsprogrammet

17 mars 2023

Drottning Blanka utbildar flest undersköterskor i Sverige

Drottning Blanka utbildar över 1000 undersköterskor på 15 av sina gymnasieskolor runtom i landet. Satsningen på vård- och omsorgsprogrammet fortsätter....

Läs mer

2 december 2022

Årets julhälsning från våra elever

I mörkare tider finns glimtar av ljus, Omtanke, klappar och såklart öppet hus! 18 januari vår dörr öppen stå, Vi...

Läs mer
Se alla nyheter

Lär känna oss

Elev för en dag


Upplev en vanlig skoldag