Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas extra svårt när du inte kunnat besöka oss, men förhoppningsvis får du svar på dina frågor här, där vi samlat allt om oss och vad som händer på skolan.
 

——— Sidans innehåll ———

3D-tur på skolanElevintervju ▪ Tidigare livesändning ▪ Om våra programVanliga frågorVår katalogSnacka med SYV


 

 

Livesändning på Instagram 14 april kl. 17

Den 14 april kl. 17 sänder vi live på Instagram – missa inte det! Vi kommer börja med en kortare rundtur i skolan och sedan fokusera på att besvara era frågor som ni kan ställa till både elever och lärare som kommer vara med via Instagram Stories. Vi bemannar även chatten här på hemsidan – du hittar den längst ned i högra hörnet.

Följ oss på Instagram redan nu och lämna gärna en intresseanmälan nedan så håller vi dig uppdaterad. Undrar du något, kan du självklart alltid höra av dig till oss på skovde@dbgy.se.

Vänliga hälsningar,
Annika Gustafsson, rektor.


Få mer information om oss

Öppet hus


I vår ersätter vi öppet hus med livesändningar. Gör gärna en anmälan på knappen nedan, så påminner vi dig och hör av oss när du kan besöka oss igen.

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Personlig visning


Vill du se hur skolan ser ut? Just nu erbjuder vi personliga visningar! Du får en rundtur hos oss, se våra lokaler och kan passa på att ställa frågor om allt du undrar över. Läs mer nedan!

Ta en rundtur i våra lokaler

Vi finns på Kavelbrovägen 2C, precis vid stationen i Skövde. Vill du redan nu se hur vi har det på skolan? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Karl pluggar kriminologi

”Det är en riktigt skön känsla att komma till skolan.”

Missade du vår livesändning?

Ingen fara! Du kan se den här:

Har du några frågor kan du alltid kontakta oss.


Våra program

Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: skovde@dbgy.se.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.