Virtuell rundtur 19/1


Träffa oss digitalt

Vär är skolan som värnar om det mänskliga mötet, även när vi inte kan träffas fysiskt. Den 19 januari kl. 17 genomför vi en virtuell rundtur av skolan via en livesändning på Facebook. Där kan du ställa dina frågor till oss och få svar direkt i livesändningen. Du kan även chatta med oss här på hemsidan. Scrolla ner för att läsa mer.

 

Undrar du något?

Vi finns självklart här om du har frågor kring ditt gymnasieval eller hur det är att gå på skolan. Du kan såklart alltid höra av dig till oss på skovde@dbgy.se.

Få mer information om oss!

Vill du veta mer om oss och få en inbjudan när vi tar emot besökare på öppet hus igen? Gör en intresseanmälan på knappen nedan!

Vänliga hälsningar.

Annika Gustafsson, rektor.

Intresseanmälan

Virtuell rundtur och chatt 19/1

Livesändning på Facebook
Den 19 januari kl. 17 gör vi en viruell rundtur på skolan på vår Facebook-sida. Där kan du ställa dina frågor, och få en inblick i hur det är att gå på vår skola. Missa inte det! Vill du få en påminnelse när livesändningen börjar? Gör en intresseanmälan, så hör vi av oss.

Chatt på hemsidan
Samma dag, den 19 januari, kan du också chatta med oss här på hemsidan. Chatten kommer att ligga längst ner i högra hörnet, så missa inte att komma in här och ställa alla dina frågor till oss.

Tid för chatt: 17.00 – 19.00.

Allt om DBGY Skövde på 2 minuter!

Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: skovde@dbgy.se.

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

Vi finns på Kavelbrovägen 2C, precis vid stationen i Skövde. Vill du redan nu se hur vi har det på skolan? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Karl pluggar kriminologi

”Det är en riktigt skön känsla att komma till skolan.”

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.