Anmälan till elev för en dag

Information med anledning av covid-19
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt AcadeMedias riktlinjer för att bromsa smittspridningen av covid-19. Vår förhoppning är att vi ska kunna anordna elev för en dag under hösten 2021 i enlighet med de regler och restriktioner som finns. Gör en anmälan i formuläret, så kontaktar vi dig med relevant information.

Intresset för våra ”Elev för en dag”-tillfällen är väldigt stort, varför vi har ett särskilt upplägg kring aktiviteten. För att få en plats som Elev för en dag behöver du besöka ett av våra Öppna Hus, där du i sin tur anmäler dig. På så sätt säkrar du din plats. Efter varje Öppet Hus annonserar vi på hemsidan om det finns platser kvar. Om det är fullt för omgången så besöker du nästa tillfälle för Öppet Hus, med undantag för efter vårt sista Öppna Hus för året (under omvalet) då vi därefter stänger Elev för en dag.

Vi är otroligt glada att det är många som visar intresse för vår skola och vi gör vårt yttersta för att alla som vill komma hit och hälsa på ska få en möjlighet till detta!

Undrar du något inför ditt besök?
Ring oss på tel: 08 – 452 60 10
eller mejla oss på: stockholm@dbgy.se

Välkommen att besöka oss på Fyrvaktarkroken 13.