Digitalt öppet hus

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, du kan ta en 3D-tur i våra lokaler och dessutom kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 21 april.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på stockholm@dbgy.se.

 

Se vår live-stream här!

Den 21 april hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.

/Marcus Berglund, rektor DBGY Stockholm Södra

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss på Fyrvaktarkroken 13, precis vid Blåsut T-bana. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Hör av dig till oss på stockholm@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


DBGY-elever berättar

26 juni 2020

Meritvärde DBGY Stockholm Södra 2020

Har du gjort ditt gymnasieval och undrar om du kommer att bli antagen? Här beskriver vi vilka meritvärden som behövs...

Läs mer

23 april 2020

"Välj en skola som tar utbildning på största allvar."

Fredrik Frisell pluggar vård- och omsorgsprogrammet på Drottning Blankas Gymnasieskola. I den här intervjun delar han med sig av värdefulla...

Läs mer

9 april 2020

"Det känns som att vi kan prata med lärarna om det mesta."

På Drottning Blankas Gymnasieskola pluggar tre killar som verkligen känner att de gjort rätt gymnasieval. I den här intervjun berättar...

Läs mer

Samhälle - beteendevetenskap på DBGY Stockholm Södra

Är du intresserad av Kriminologi? Då kan vi vara rätt val för dig! Här kan du få veta mer om vad det innebär att läsa vårat samhällsprogram.


Ekonomi - juridik på DBGY Stockholm Södra

Är du intresserad av vårat ekonomiprogram? Här kan du få veta mer om vad det innebär att plugga EKJUR hos oss!


Vård- och omsorgsprogrammet på DBGY Stockholm Södra

Du som vill plugga Vård- och omsorgsprogrammet kan lyssna på Josef som berättar mer, både om programmet och hur det är att plugga just på vår skola.