Digitalt öppet hus 19/1


Träffa oss digitalt

Vi ser fram att träffa dig på våra öppna hus på ett tryggt vis, men vi har även den här sidan där vi berättar allt om skolan digitalt. Här har vi samlat all information om oss och vad som händer på skolan.

 

Digitalt öppet hus 19 januari

Den 19 januari kl. 17 har vi digitalt öppet hus. Vi sänder live från vår Facebook-sida, och du kan även chatta med oss här på hemsidan. Läs mer nedan. Du kan såklart alltid höra av dig till oss på stockholm@dbgy.se.

 

Få mer information om oss!

Vill du veta mer om oss och få en inbjudan när vi tar emot besökare på öppet hus igen? Gör en intresseanmälan på knappen nedan så hör vi av oss!

Vänliga hälsningar,
Åsa Walldow, rektor.

LIVESÄNDNING 19/1 KL. 17

Livesändning och chatt

Livesändning på Facebook
Den 19 januari kl. 17 sänder vi live från vår Facebook-sida. Där kan du ställa dina frågor, och få en inblick i hur det är att gå på vår skola. Missa inte det! Vill du få en påminnelse när livesändningen börjar? Gör en intresseanmälan, så hör vi av oss.

Chatt på hemsidan
Samma dag, den 19 januari, kan du också chatta med oss här på hemsidan. Chatten kommer att ligga längst ner i högra hörnet, så missa inte att komma in här och ställa alla dina frågor till oss.

Vänliga hälsningar, Åsa Magnusson Walldow, rektor

Allt om DBGY Stockholm Södra på 5 minuter!

Kolla in vårt förinspelade öppet hus där våra elever och lärare berättar om hur det är att gå hos just oss.

Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: stockholm@dbgy.se.

Samhälle - beteendevetenskap på DBGY Stockholm Södra

Är du intresserad av Kriminologi? Då kan vi vara rätt val för dig! Här kan du få veta mer om vad det innebär att läsa vårat samhällsprogram.


Ekonomi - juridik på DBGY Stockholm Södra

Är du intresserad av vårat ekonomiprogram? Här kan du få veta mer om vad det innebär att plugga EKJUR hos oss!


Vård- och omsorgsprogrammet på DBGY Stockholm Södra

Du som vill plugga Vård- och omsorgsprogrammet kan lyssna på Josef som berättar mer, både om programmet och hur det är att plugga just på vår skola.


Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss på Fyrvaktarkroken 13, precis vid Blåsut T-bana. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Lara och Tannick pluggar på DBGY Stockholm Södra

”När jag läste på om programmet kändes allt rätt. Det känns faktiskt fortfarande som en riktig fullträff.”

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.