Digitalt öppet hus och chatt 9/12


Digitalt öppet hus

Våra fysiska öppna hus är tyvärr inställda under 2020. Vi ser fram att träffa dig på våra öppna hus på ett tryggt vis, men vi har även den här sidan där vi berättar allt om skolan digitalt. Här har vi samlat all information om oss och vad som händer på skolan.

Chatta med oss
Onsdag den 9 december kan du chatta med oss här på hemsidan. Vi finns tillgängliga i chatten mellan 17.00-19.00. Vi ses där! Du kan såklart alltid höra av dig till oss på trollhattan@dbgy.se.

Gör en intresseanmälan!
Vill du veta mer om oss och få information om när vi tar emot besökare på öppet hus igen? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss!

Vänliga hälsningar,
Linda Eriksson Lind, tf. rektor

Anmälan till öppet hus

Chatta med vår rektor 9/12

Missa inte att ställa alla dina frågor till oss i vår chatt som vi kommer ha här på hemsidan. Vi vet att du säkert har många frågor om oss, och därför vill vi ge dig chansen att ställa dem och få svar snabbt.

När? 9 december kl. 17-19
Var? Här på vår hemsida

Chatten hittar du längst ner i högra hörnet på den här sidan. Varmt välkommen!

Vänliga hälsningar,
Linda Eriksson Lind, rektor

Allt om DBGY Trollhättan på ett par minuter!

Våra program

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: trollhattan@dbgy.se.

Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Anmäl dig nedan.

Intresseanmälan


Om du vill få mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta om ditt gymnasieval ska du göra en intresseanmälan.

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss mitt i Trollhättan, på Drottninggatan 37. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra lokaler!


Pierre läser till stylist

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.