Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!

Vi vet att gymnasievalet kan kännas svårt. Därför har vi samlat information om oss och vad som händer på vår skola här. Vi hoppas att du kan få svar på många av dina frågor, men du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta något mer!

——— Sidans innehåll ———

Våra programElevintervjuMöt vår rektor ▪ 3D-tur på skolanVanliga frågorVår katalogGymnasietestet

Håll dig uppdaterad

Lämna gärna en intresseanmälan nedan så håller vi dig uppdaterad om öppet hus och annat som händer hos oss. Undrar du något, kan du alltid höra av dig till oss på trollhattan@dbgy.se.

Vänliga hälsningar,
Sara Karlsson, rektor


Få mer information om oss

Öppet hus


Under hösten planerar vi att ha öppet hus som vanligt - äntligen kan vi träffa alla er intresserade elever igen! På vår öppet hus-sida hittar du alltid aktuell information.
Vi ses!

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för att få information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Elev för en dag


Vill du besöka oss en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever, lära känna skolan och programmet du är intresserad av!

Våra program

Pierre läser till stylist

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”

Det här är vår nya rektor

Möt Sara Karlsson – vår nya rektor på Drottning Blankas Gymnasieskola Trollhättan.

“För mig är det jätteviktigt att lyssna in vilka behov som finns bland elever och lärare, för att det ska bli så bra som möjligt.”

Ta en rundtur i våra lokaler

Du hittar oss mitt i Trollhättan, på Drottninggatan 37. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra lokaler!


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Ladda ner vår katalog

Vill du bläddra i årets katalog? Då kan du ladda ner den här! Där kan du läsa mer om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: trollhattan@dbgy.se.

Svårt att välja program?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.