Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas extra svårt när du inte kunnat besöka oss, men förhoppningsvis får du svar på dina frågor här, där vi samlat allt om oss och vad som händer på skolan.
 

——— Sidans innehåll ———

3D-tur på skolanElevintervjuMöt vår rektor ▪ Om våra programVanliga frågorVår katalogSnacka med SYV


 

 

Håll dig uppdaterad

Lämna gärna en intresseanmälan nedan så håller vi dig uppdaterad om öppet hus och annat som händer hos oss. Undrar du något, kan du alltid höra av dig till oss på trollhattan@dbgy.se.

Vänliga hälsningar,
Sara Karlsson, rektor


Få mer information om oss

Öppet hus


Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om du kommer trivas. Anmäl dig nedan för att få information om när du kan besöka oss på Öppet hus!

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Elev för en dag


Vill du besöka skolan en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever – allt under en vanlig dag.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss mitt i Trollhättan, på Drottninggatan 37. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra lokaler!


Pierre läser till stylist

”Det bästa med utbildningen är att vi får lära oss så mycket!”

Det här är vår nya rektor

Möt Sara Karlsson – vår nya rektor på Drottning Blankas Gymnasieskola Trollhättan.

“För mig är det jätteviktigt att lyssna in vilka behov som finns bland elever och lärare, för att det ska bli så bra som möjligt.”

Våra program

Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: trollhattan@dbgy.se.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.