Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas extra svårt när du inte kunnat besöka oss, men förhoppningsvis får du svar på dina frågor här, där vi samlat allt om oss och vad som händer på skolan.
 

——— Sidans innehåll ———

3D-tur på skolanElevintervju ▪ Om våra programVanliga frågorVår katalogSnacka med SYV


 

 

Träffa oss digitalt under omvalet


Under omvalsperioden kan du träffa oss digitalt och få svar på dina frågor. En slutspurt inför det slutgiltiga gymnasievalet helt enkelt!
 
Möt oss i chatten här på vår hemsida, du hittar den längst ned i högra hörnet! Tider:
 
– 24/4 klockan 12. Samtidigt kommer vi även besvara funderingar som kommit in i förväg på Instagram Stories – passa på att skicka in dina frågor i meddelanden på Instagram redan nu!
– 28/4 klockan 18-19 (Lärare på Barn- och fritidsprogrammet samt elever)
 
Vänliga hälsningar,
Lotten Robertsson, rektor.


Få mer information om oss

Öppet hus


I vår ersätter vi öppet hus med livesändningar. Gör gärna en anmälan på knappen nedan, så påminner vi dig och hör av oss när du kan besöka oss igen.

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Personlig visning


Vill du se hur skolan ser ut? Just nu erbjuder vi personliga visningar! Du får en rundtur hos oss, se våra lokaler och kan passa på att ställa frågor om allt du undrar över. Läs mer nedan!

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss mitt i Uddevalla, på Kungstorget 5. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Sara pluggar samhäll

”På samhällsvetenskapsprogrammet får jag lära mig hur människor tänker och varför vi agerar som vi gör. Vi har börjat med psykologi nu i tvåan och man får verkligen förståelse för det egna beteendet och hur det undermedvetna fungerar. Vi lär oss också om samhället, riksdagen och andra institutioner. Det är jättespännande!”

Våra program

Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: uddevalla@dbgy.se.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.