Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas extra svårt när du inte kunnat besöka oss, men förhoppningsvis får du svar på dina frågor här, där vi samlat allt om oss och vad som händer på skolan.
 

——— Sidans innehåll ———

3D-tur i skolanElevintervju ▪ Om våra programVanliga frågorVår katalogSnacka med SYV


 

 

Håll dig uppdaterad

Lämna gärna en intresseanmälan nedan så håller vi dig uppdaterad med information om skolan och allt som händer hos oss – till exempel öppet hus. Undrar du något, kan du alltid höra av dig till oss på uppsala@dbgy.se.

Vänliga hälsningar,
Daniel Öberg, rektor.


Få mer information om oss

Öppet hus


Vår förhoppning är att vi under hösten kommer att kunna ha Öppet hus som vanligt igen, och äntligen få träffa alla er intresserade elever! På vår Öppet Hus-sida hittar du all aktuell information. Vi ses!

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Elev för en dag


Att vara elev för en dag är det bästa sättet att verkligen lära känna skolan. Läs mer nedan!

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss mitt i Uppsala, på Bangårdsgatan 13. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Josefin läser estetiska programmet

”Det går att lära sig på många olika sätt.”

Våra program

Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: uppsala@dbgy.se.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.