Digitalt öppet hus

På den här sidan hittar du information om oss och våra program, du kan ta en 3D-tur i våra lokaler och dessutom kolla in vårat live-öppet hus som vi hade på Facebook den 6 maj.

Har du frågor om skolan, gymnasievalet eller vill du börja hos oss? Du kan såklart alltid höra av dig till oss på varberg@dbgy.se.

 

Se vår live-stream här!

Den 6 maj hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan såklart kolla in det fortfarande!

Har du frågor eller funderingar som inte besvarades får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.
/Stefan Lindh, rektor DBGY Varberg

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Varberg på Skeppsgatan 1. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vill du börja hos oss?

Vill du byta till vår skola eller har du kanske inte sökt gymnasieutbildning ännu? Bara hör av dig till oss på varberg@dbgy.se så hjälper vi dig med din ansökan.

Vi vill dessutom passa på att tipsa om tjänsten ”snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.


Mer om Hotell och konferens

Är du nyfiken på hotellbranschen och funderar på att välja Hotell- och turismprogrammet? I filmen nedan berättar Josefine Gudmundsson, som är hotelldirektör på Hotell Fregatten, mer om vad du kan förvänta dig av branschen, och varför hon tycker att den är världens bästa.


DBGY-elever berättar

4 augusti 2020

Uppstart HT-2020

Skolstart HT 2020-08-19 Åk 1 kl. 09.00 – 11:00 Åk 2 & 3 kl. 13:00 –  Plats: Campus ingång D....

Läs mer

26 juni 2020

Antagningspoäng för Drottning Blanka Varberg 2020 – vilka betyg behöver jag?

De preliminära antagningspoängen kan ge en fingervisning om vilket meritvärde som krävs för att komma in på ett program. Här...

Läs mer

24 juni 2020

”Jag jobbar som nagel- och skönhetsterapeut på Lilly Nails Varberg”

Paulin Christensen gick Hantverk stylist på Drottnig Blanka Varberg och tog studenten 2019. Nu jobbar hon på Lilly Nails i...

Läs mer