Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas svårt. Därför har vi samlat information om oss och vad som händer på vår skola här. Vi hoppas att du kan få svar på många av dina frågor, men du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta något mer!
 

——— Sidans innehåll ———

Rektor hälsar välkommen!Våra programTa en rundtur hos oss ▪ Elever berättar ▪ SamarbeteVåra bästa tipsVanliga frågorVår katalogSnacka med SYV
 

 

Håll dig uppdaterad

Vill du hålla koll på vad som händer hos oss och få information om skolan? Lämna då en intresseanmälan nedan! Om du undrar något är det bara att ringa eller mejla oss på 0340-61 12 18 eller varberg@dbgy.se.

Vänliga hälsningar,
Stefan Lindh, rektor.


Få mer information om oss

Öppet Hus


Under hösten planerar vi att ha öppet hus som vanligt - äntligen kan vi träffa alla er intresserade elever igen! På vår öppet hus-sida hittar du alltid aktuell information. Vi ses!

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för att få information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Elev för en dag


Vill du besöka oss en vanlig dag kan du anmäla dig till elev för en dag. Då får du följa med på lektioner, träffa elever, lära känna skolan och programmet du är intresserad av!

Vår rektor hälsar dig välkommen till DBGY Varberg!


Våra program

Ta en rundtur i våra lokaler

Du hittar oss centralt i Varberg på Skeppsgatan 1. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vad är det bästa med DBGY Varberg?

Hör våra elever beskriva vad det är som gör att de trivs hos oss, och varför de valde just vår skola.


Nyhet! Vi samarbetar med Varbergs Sparbank

Goda nyheter för alla som börjar på Ekonomiprogrammet (EKEK och EKJUR) hösten 2021 på Drottning Blankas Gymnasieskola i Varberg.

Från och med skolstart hösten 2021 kommer skolan att samverka med Varbergs Sparbank, en bank med ett mycket stort lokalt engagemang. Eftersom DBGY Varberg också brinner för just det lokala engagemanget är vi särskilt glada över att vi nu ska samarbete med Varbergs Sparbank.

Elevernas bästa tips inför gymnasievalet!

Tycker du att det känns svårt att välja program och gymnasieskola? Vi frågade våra elever vad de skulle vilja ge dig för tips. Kolla in in filmen nedan för att se vad de svarade!


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Ladda ner vår katalog

Vill du bläddra i årets katalog? Då kan du ladda ner den här! Där kan du läsa mer om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: varberg@dbgy.se.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.