Digitalt öppet hus 19/1


Träffa oss digitalt

Vi ser fram att träffa dig på våra öppna hus på ett tryggt vis, men vi har även den här sidan där vi berättar allt om skolan digitalt. Här har vi samlat all information om oss och vad som händer på skolan.

 

Digitalt öppet hus 19 januari

Tisdag den 19 januari kl. 17 har vi digitalt öppet hus. Vi sänder live från vår Facebook-sida, och du kan även chatta med oss här på hemsidan. Scrolla ner för att läsa mer. Du kan såklart alltid höra av dig till oss på varberg@dbgy.se.

 

Gör en intresseanmälan!

Vill du veta mer om oss och få en inbjudan när vi tar emot besökare på öppet hus igen? Gör en intresseanmälan på knappen nedan så hör vi av oss!

Vänliga hälsningar,
Stefan Lindh, rektor.

Intresseanmälan

Livesändning och chatt 19/1

Livesändning på Facebook
Den 19 januari kl. 17 sänder vi live från vår Facebook-sida. Där kan du ställa dina frågor, och få en inblick i hur det är att gå på vår skola. Missa inte det! Vill du få en påminnelse när livesändningen börjar? Gör en intresseanmälan, så hör vi av oss.

Chatt på hemsidan
Samma dag, den 19 januari, kan du också chatta med oss här på hemsidan. Chatten kommer att ligga längst ner i högra hörnet, så missa inte att komma in här och ställa alla dina frågor till oss.

Tid för chatt: 17.00 – 18.00.

Allt om DBGY Varberg på under 5 minuter!

Våra program

Vad är det bästa med DBGY Varberg?

Hör våra elever beskriva vad det är som gör att de trivs hos oss, och varför de valde just vår skola.

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: varberg@dbgy.se.

Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Varberg på Skeppsgatan 1. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Våra bästa tips inför gymnasievalet!

Tycker du att det känns svårt att välja program och gymnasieskola? Vi frågade våra elever vad de skulle vilja ge dig för tips. Kolla in in filmen nedan för att se vad de svarade!

Mer om Hotell och konferens

Är du nyfiken på hotellbranschen och funderar på att välja Hotell- och turismprogrammet? I filmen nedan berättar Josefine Gudmundsson, som är hotelldirektör på Hotell Fregatten, mer om vad du kan förvänta dig av branschen, och varför hon tycker att den är världens bästa.


Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.