Digitalt öppet hus


Välkommen!


Välkommen hit, till vårt digitala öppet hus!
 
Vi vet att gymnasievalet kan kännas extra svårt när du inte kunnat besöka oss, men förhoppningsvis får du svar på dina frågor här, där vi samlat allt om oss och vad som händer på skolan.
 

——— Sidans innehåll ———

Rektor hälsar välkommen!Ta en rundtur hos oss ▪ Elever berättar ▪ SamarbeteVåra programSe tidigare livesändningarVåra bästa tipsOm Hotell- & KonferensVanliga frågorVår katalogSnacka med SYV


 

 

Livesändning 5 maj kl. 17-19

Den 5 maj kl. 17-19 sänder vi live – missa inte det! Mer information kommer inom kort. Lämna gärna en intresseanmälan nedan så håller vi dig uppdaterad. Undrar du något, kan du alltid höra av dig till oss på varberg@dbgy.se eller ringa rektorn direkt på 070-150 44 62.

Vänliga hälsningar,
Stefan Lindh, rektor.


Få mer information om oss

Öppet Hus


I vår ersätter vi öppet hus med livesändningar. Gör gärna en anmälan på knappen nedan, så påminner vi dig och hör av oss när du kan besöka oss igen.

Intresseanmälan


Lämna en intresseanmälan för information och påminnelser om våra öppna hus, intervjuer med våra elever och annat som kan vara bra att veta inför ditt gymnasieval!

Personlig visning


Vill du se hur skolan ser ut? Just nu erbjuder vi personliga visningar! Du får en rundtur hos oss, se våra lokaler och kan passa på att ställa frågor om allt du undrar över. Läs mer nedan!

Vår rektor hälsar dig välkommen till DBGY Varberg!


Ta en rundtur i våra lokaler

När du väl får besöka vår skola hittar du oss centralt i Varberg på Skeppsgatan 1. Vill du redan nu se hur vi har det? Ta gärna en tur i våra fräscha lokaler!


Vad är det bästa med DBGY Varberg?

Hör våra elever beskriva vad det är som gör att de trivs hos oss, och varför de valde just vår skola.

Nyhet! Vi samarbetar med Varbergs Sparbank

Goda nyheter för alla som börjar på Ekonomiprogrammet (EKEK och EKJUR) hösten 2021 på Drottning Blankas Gymnasieskola i Varberg.

Från och med skolstart hösten 2021 kommer skolan att samverka med Varbergs Sparbank, en bank med ett mycket stort lokalt engagemang. Eftersom DBGY Varberg också brinner för just det lokala engagemanget är vi särskilt glada över att vi nu ska samarbete med Varbergs Sparbank.

Våra program

Se vår livesändning i efterhand

Missade du våra senaste livesändningar? Du kan se dem i efterhand här på vår hemsida. Har du en fråga är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Ekonomiprogrammet – Kriminologi & Business and hospitality management

Hantverksprogrammet – Hår- och makeupstylist

Hotell- och turismprogrammet

Samhällsprogrammet – Kriminologi

Vård- och omsorgsprogrammet – Räddningsmedicin


Våra bästa tips inför gymnasievalet!

Tycker du att det känns svårt att välja program och gymnasieskola? Vi frågade våra elever vad de skulle vilja ge dig för tips. Kolla in in filmen nedan för att se vad de svarade!

Mer om Hotell och konferens

Är du nyfiken på hotellbranschen och funderar på att välja Hotell- och turismprogrammet? I filmen nedan berättar Josefine Gudmundsson, som är hotelldirektör på Hotell Fregatten, mer om vad du kan förvänta dig av branschen, och varför hon tycker att den är världens bästa.


Vanliga frågor

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Ladda ner vår katalog

Eftersom vi inte kan ta emot er som förväntat på öppet hus vill vi ge er tillgång till digitala resurser. Nedan kan du ladda ner vår katalog, där du kan läsa allt om oss och våra program.

Har du frågor om vår skola? Tveka inte att kontakta oss på: varberg@dbgy.se.

Frågor om gymnasievalet?

Har du frågor om gymnaseivalet eller är osäker på vilken utbildning som passar dig? Då vill vi passa på att tipsa dig om tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan boka telefon- eller videomöte för att prata med en utbildad SYV om allt som gäller gymnasievalet.