Paulin Christensen gick Hantverk stylist på Drottnig Blanka Varberg och tog studenten 2019. Nu jobbar hon på Lilly Nails i Varberg som nagel- och skönhetsterapeut.

”Under gymnasietiden fick vi lära oss mycket som jag har användning av på mitt jobb idag. Allt från vilka färger som passar bra ihop eller framhäver varandra, stilar genom åren, hur du tar bra bilder på dina stylingar och mycket mer. 

Bytte gymnasium till DBGY

När jag började gymnasiet gick jag konditori i Göteborg. Men kände redan efter första året att jag ångrade att jag inte valde Stylist, jag hörde då av mig till DBGY och dom var väldigt hjälpsamma med ett byte och ville hjälpa mig få allt att funka, efter det var det ingen tvekan om mitt byte till DBGY. Sen uppskattar jag även att det är en mindre skola där man har större möjlighet att komma nära sina lärare och få den hjälp man behöver. 

”Lärarna vill verkligen att alla ska lyckas”

Mitt bästa studietips är att om det finns något du har svårt för så var aldrig rädd att fråga lärarna om hjälp! Min uppfattning av de lärarna jag hade under mina 3 år är verkligen att dom vill alla väl och att alla ska lyckas med sina mål.”